ok, my problem was solved with a factory reset of my phone and manually delete of any navigator folder if you had it installed on external card, probably it should work only with deleting the app data, uninstall, deleting the navigator folder and reinstall again.
After factory reset of my phone I can't download the truck paid maps, I only have the option to pay for it again and I hope this will be solved.
Hi,
I updated today Navigator Free and the mca files and now I don't see the speed cameras. I see only the light cameras. The files seem rightly installed. Is it due to my country which is France (special local rules regarding cameras !) ?
In the settings, I see "Speed alerts" but I don't see Settings/Cameras. All the maps are checked.
Louis
I downloaded a 2nd time without success. The file cameraspeed.mca is installed but I see only the light cameras.
Přidal jsem si do mapfactoru vlastní poi do složky data, vytvořené pomocí programu digger 12. Vytvořil jsem si i vlastní mobilní radary, ale když je označím aby mě mapfactor upozorňoval na tyto radary tak se označení přesune úplně na jiný poi a nelze to změnit (nemyslně jsou označeny i jiná poi). U radarů stažených přes mapfactor označení zůstává. Mám map factor 0.13.32 i jsem vše smazal a nově přeinstaloval.Díky
Dobrý den. Do složky data jsem nakopíroval soubory mca vytvořené z www.poi.cz(hrady apod..). Mám jich tam asi 15. Tyto soubory se mi objeví v nastavení radarů s možností zaškrtnout zda upozorňovat. Když ale nastavení radarů otevřu jsou zaškrtnuty samy od sebe např hrady, když to odznačím, tak se zaškrtnutí objeví jinde např. na zámky. Já chci jen přitom upozorňovat na mobilní radary, ale tam zaškrtnutí nezůstane, přesouvá se různě.
Při tvorbě mca s radary jsem soubor nazval "radary mobilni" a zatrhnul jako speed cameras. díky
It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!