dovoluji si Vás touto cestou požádat o radu. Jak spustit Navigator v přístroji Blaupunkt San Diego 530 ? U přístroje není možné zadat "cestu k navi". Instalace Navigátoru je na SD kartě. Když umístím celou instalaci do adresáře "mobilenavigator" dojde ke změně ikony " SDHC " na "navigation" v hlavním menu přístroje, ale spustit nelze. Změnil jsem i soubor "navigator.exe" na "mobilenavigator.exe" - a nic. Když je instalace standardně na SD kartě, je po stisku ikony "SDHC" možné prohlížet seznam souborů a adresářů na kartě, ale ani po stisku "navigator.exe" ke startu nedojde.
děkuji za rychlou odpověď. Zmíněný přístroj se prodává bez navigačního sw s informací v návodu, že funce GPS záleží na vloženém SW. Více návod bohužel nepopisuje. Zkrátka, požadovanou cestu neznám a změnit nejde. Psal jsem i do Blaupunktu, snad něco odpoví. O výsledku budu informovat. Ještě jednou děkuji a přeji ať se daří.
měl by to být Win CE 6.0, přímo na přístroji je logo Windows a kdesi na webu jsem to našel v nějaké diskuzi, Smartmaps mi tam běží při instalaci pro Win CE. Výrobce to v návodu neuvádí. Nastavení jsem několikrát prošel a zvolení cesty nenašel. Na moto mám navi přístroj s win CE a navigátor tam chodí naprosto perfektně, v telefonu na androidu též - obrovská spokojenost, proto jsem ho chtěl i do auta, ale před zakoupením bych měl rád jistotu, že to tam spustím. Ještě jsem zkoušel přejmenovávat adresáře i soubor exe. Bohužel neúspěšně.
hm, tak zkust prejmenovat cestu na stejnou jako ma smartmaps? take mozna potrbujete jednu nebo vice z nasledujicich dll aygshell.dll GX.DLL IMGDECMP.DLL ZLIB.DLL
All dll files must be for win ce6 - check preferences. ... try copy all dll files, from miopocket/wince6 folder to main navigation folder.
Všechny soubory DLL musí být pro win CE6 - Zkontrolujte nastavení. ... Zkuste zkopírovat všechny soubory DLL, od miopocket / wince6 složky do hlavní navigační složky. (google translator)
Nemůžu nikde najít dll: aygshell.dll GX.DLL - toto jsme našel, mělo by být WINCE 6.0 IMGDECMP.DLL - tato dll je součástí hlavní složky ZLIB.DLL - nevím, zda mám pro WINCE 6.0
Few months ago there was link/name of useful tool for finding needed dll files. Most of all dll are under miopocket folder - download it (gpspassion, 4.0 rel68) and extract/run (do not install).
How to find version - just right klik on the file, choose preferences and the last tab.
(Googletranslator)
Před pár měsíci byl link / název užitečný nástroj pro vyhledávání potřebných dll soubory.
Nejvíc ze všeho dll jsou pod miopocket složky - stáhnout (gpspassion, 4.0 rel68) a extrakt / run (neinstalujte).
Jak zjistit verzi - právě klik na soubor, vyberte preference a na poslední kartu.